Arrow
Arrow
Strandnyitás - 2021 -

Újra itt a nyár és nyit a Nádastó Szabadidőpark strand.

2021. június 25-től várunk minden új és régi vendégeinket.

Irány a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark!

Slider

 

STRAND

A több tóból álló tórendszer a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15 - szeptember 30-ig élvezhetik a táj szépségit és a hűsítő vizet.

A mozogni vágyókat szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya és egy wakeboard pálya várja.

Részletek

 

 

HORGÁSZAT

Azt mondják a halak éjszaka jobban kapnak. Nálunk 24 órás horgászatra is lehetőség van március 20 - november 15-ig.

Gyertek és kapcsolódjatok ki nálunk a hétköznapok rohanásából! :)

 

Részletek

 

 

PROGRAMOK

A gyerekek nyalnának egy fagyit, apu inna egy sört, anyu pedig azon töri a fejét milyen ebédet adjon a családnak! Nem kell kétségbe esni, mert a strandszezon idején többféle egység is tárt karokkal várja az ide látogatókat. Van itt fagyizó, pizzéria, hamburgeres, hot-dogos, lángosos, meleg konyhás étterem és még koktélbár is. 

Részletek

A pünkösdi hétvégén már benépesült a sándorfalvi strand. Fotó: Karnok CsabaA pünkösdi hétvégén már nyárias forgalma volt a sándorfalvi strandnak: a 27 fokos víz sokakat csalt ki a Nádastó Szabadidőparkba. Idén ingyenes strandjátékokkal bővítették a kínálatot, és ismét lesz móló, amiről a vízbe lehet ugrálni.

 

Huszonhét fokos volt múlt héten a sándorfalvi bányató vize, így bár a strandnyitó partit csak pénteken rendezik, már megkezdődött az idei szezon a Nádastó Szabadidőparkban. A pünkösdi hétvégén naponta több mint ezer látogatót vonzott a megye egyik legkedveltebb strandja, amely idén is tartogat újdonságokat a vendégeknek.

– A sétányt 62 méterrel meghosszabbítottuk, már elér a vízi vidámparkig – mondta el Horváth Levente, az üzemeltető Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Földfeltöltéssel bővítettük a parkolókapacitást is, hiszen ez volt az egyik legnagyobb hiányossága a strandnak. Ezek mellett pár héten belül két öltözőkabint is telepítünk a területre.

A strand új vezetője azt mondja: mindent meg szeretne tartani, ami eddig is vonzó volt a Nádastó Szabadidőparkban. – A visszajelzések szerint a vendégek a tisztaságot értékelik legjobban, amiből továbbra sem engedünk – mondta Miklós Zoltán. – A területet mindennap feltárcsázzuk, és naponta 4-6 alkalommal takarítunk.

Mivel a célközönség továbbra is a család, az árak megyei szinten is a legalacsonyabbak között vannak. Sándorfalvi lakosoknak jár kedvezmény – ők a tavalyi áron mehetnek be a strandra – de még a teljes árú jegy is csak 700 forint. Ezért az összegért pedig számtalan szolgáltatás ingyen vehető igénybe.

– A játszóteret és a szabadtéri kondiparkot idén gyerektrambulinnal, csocsóasztallal, léghokival és pingponggal egészítettük ki. Hamarosan tollaslabdázni és kosárlabdázni is lesz lehetőség a területen, amelyhez a felszereléseket ingyen biztosítjuk. Idén pedig visszahelyezzük a mólót is, amely tavaly nem volt, előző évben viszont nagy sikert aratott: a gyerekek onnan ugráltak a vízbe.

A szabadidőparknak a strandolás mellett számos egyéb programot is kínálnak a nyár folyamán. Kéthetente, pénteken nosztalgiadiszkó várja a szórakozni vágyókat, 2-3 hetente pedig sportnapot rendeznek majd játékos vetélkedőkkel. Emellett egész szezonban van lehetőség éjjel-nappali horgászatra, valamint sátrazásra és helyszíni sütésre-főzésre, amelyhez szintén tudnak kellékeket biztosítani.

forrás: www.delmagyar.hu

Közelgő események

Események nem találhatóak

Bemutatkozó videó

Bemutatkozó videó

Eseménynaptár

loader
nadasto2014_03.jpg