Arrow
Arrow
Strandnyitás - 2021 -

Újra itt a nyár és nyit a Nádastó Szabadidőpark strand.

2021. június 25-től várunk minden új és régi vendégeinket.

Irány a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark!

Slider

 

STRAND

A több tóból álló tórendszer a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15 - szeptember 30-ig élvezhetik a táj szépségit és a hűsítő vizet.

A mozogni vágyókat szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya és egy wakeboard pálya várja.

Részletek

 

 

HORGÁSZAT

Azt mondják a halak éjszaka jobban kapnak. Nálunk 24 órás horgászatra is lehetőség van március 20 - november 15-ig.

Gyertek és kapcsolódjatok ki nálunk a hétköznapok rohanásából! :)

 

Részletek

 

 

PROGRAMOK

A gyerekek nyalnának egy fagyit, apu inna egy sört, anyu pedig azon töri a fejét milyen ebédet adjon a családnak! Nem kell kétségbe esni, mert a strandszezon idején többféle egység is tárt karokkal várja az ide látogatókat. Van itt fagyizó, pizzéria, hamburgeres, hot-dogos, lángosos, meleg konyhás étterem és még koktélbár is. 

Részletek

Wakeboard - Nádastó Sándorfalva

Május 15-én immáron a hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark a pihenni és sportolni vágyók előtt. Az üzemeltető idén is készült a szezonra. Íme az újdonságok!

 

Már elvégezték a karbantartási, helyreállítási, tereprendezési és fejlesztési munkálatokat, megtörtént a medervizsgálat és folyamatban van a hatósági engedélyek beszerzése is. Tovább bővült a parkoló, a keleti parton új területeket nyitottak meg a strandolni vágyók előtt – a kerítést száz méterrel meghosszabbították, valamint rendezték és kitakarították a partszakaszt.

 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok figyelmet fordítanak a tó vízminőségére, a szabadidőpark területének parkosítására és tisztán tartására, amelyről az elmúlt években több pozitív visszajelzést is kapott az üzemeltető. A strand védjegyévé vált a családbarát megnevezés, amelyet a vendéglátó egységek árpolitikájában, a vendégszerető kiszolgálásban és nem utolsó sorban a belépőjegyek áraiban is tapasztalható: a sándorfalvi lakosok továbbra is a három évvel ezelőtti, a nem sándorfalvi lakosok pedig a tavalyi áron élvezhetik a szabadidőpark által nyújtott szolgáltatásokat. Egyedül a bérletek ára emelkedett minimálisan. Viszont van kedvező újdonság is: a családoknak szeretnének kedvezni azzal, hogy a családi belépőknél is bevezették az olcsóbb, délutáni jegyárakat.

 

Idén is számtalan ingyenes szolgáltatással kedveskednek a vendégeknek: szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya vár mindenkit. Ez lesz az első szezon, hogy a vendégek kipróbálhatják az új wakeboardpályát is, amely a nagy tavon, a fürdésre kijelölt terület mögött lesz megtalálható. Ez az új szolgáltatás nemcsak az extrém sportolóknak nyújt önfeledt szórakozást, hanem a drótkötélen húzható „vízifánk” révén a gyermekes családoknak is maradandó élményben lehet részük. A tervek között szerepel az is, hogy a SÖV Kft. által üzemeltetett büfé fogyasztáshoz kötötten wifi-szolgáltatást nyújtanak. A sportbarát strandolók nagyképernyős tévén a strandon is szurkolhatnak a labdarúgó Európa-bajnokságra kijutott magyar válogatottnak is, de a riói nyári olimpiát is figyelmemmel kísérhetik. A vendéglátó egységek előtti régi, elhasználódott sörpadokat és asztalokat a SÖV Kft. dolgozói saját készítésű esztétikus kerti garnitúrákra cserélték.

 

A tórendszer a horgászat szerelmeseit is egész évben, éjjel-nappal várja. Áprilisban négy mázsa háromnyaras pontyot telepítettek a SÖV munkatársai, amelyet három havonta terveznek megismételni. Új horgászkocsikat is készítettek, a régieket pedig felújították. A parton esőbeállókat is telepítettek.

Közelgő események

Események nem találhatóak

Bemutatkozó videó

Bemutatkozó videó

Eseménynaptár

loader
nadasto2014_14.jpg